Tilbud Køb 1 få 3

Kampagne

TILBUD

Kan du lide et godt tilbud, og har du brug for at optimere udstyret til du og dit barns næste rejse / ferie, så har vi et tilbud du næsten ikke kan sige nej til:

Køb for minimum kr. 500,00 på shoppen og modtag 3 gaver. Når du har valgt, og lagt dit produkt i kurven, kan du gå i kategorien ‘VÆLG GAVER’ og du kan nu vælge hvilken farve pakke der passer bedst til dit barn og dit behov.

Du modtager nu 3 udvalgte gaver fra den pakke du har valgt.
Hvis du har et helt specifikt ønske om et produkt fra pakken, eller vil du dele dit barns køn og alder med os, kan du prøve at skrive det i feltet ‘Ordre Bemærkninger’, så vil vores plukkere gøre hvad de kan for at efterkomme dit ønske og finde gaver der passer til køn og alderstrin (der er dog ingen garanti for dette).

Alle produkter er 1. sortering og har ingen fejl eller mangler. Alle produkter har været en del af tidligere sortiment, eller er en del af nuværende sortiment:

  • Swimsafe – Svømmedragter med UV-beskyttelse og opdrift, samt solhatte med UV-beskyttelse
  • Brother Max – Udstyr til spise og drikke
  • Dudini – Skønne tøjdyr i antibakterielt  materiale
  • Nuvita – Bideringe, potter, hår- og neglesæt, samt udstyr til spise og drikke
  • Nerf – Nøglering med det kendte gevær i miniature størrelse
  • Minions – Nøgleringe med uimodståelige Minions karakterer

Hvis ferien er lige rundt om hjørnet, så tag et kig på shoppen og se om der ikke er lige det du mangler for at gøre rejsen sjovere og nemmere, for både børn og voksne. Der er skønne rejsekufferter m/ hjul fra Trunki der gør rejsen og ventetiden meget mindre kedelig, sikkerhedsgodkendte oppustelige selepuder fra BubbleBum, der er praktiske til udlejningsbiler og/eller ekstra kammerater i bilen samt de fantastiske pop-up rejsesenge, pools, UV-telte til stranden fra Deryan…………alt sammen produkter der er et ‘must have’ til fornøjelige rejser med børn.

https://sacokids.dk/produkt-kategori/webshop/rejsekufferter/

https://sacokids.dk/produkt-kategori/webshop/rejsesenge/

https://sacokids.dk/produkt-kategori/webshop/selepuder/