Persondatapolitik

PERSONDATA-POLITIK

Når du skal bestille varer hos Sacokids, skal du oplyse os dit navn, adresse, e-mail og tlf., så vi kan sende dine varer direkte til dig. Personoplysningerne registreres hos Sacokids og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vores medarbejdere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Sacokids videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Sacokids, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sacokids via e-mail: info@sacokids.dk.

Cookies
En Cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en Cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En Cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En Cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en Cookie, eller du kan vælge at slå Cookies helt fra. Det eneste disse Cookies bruges til er at genkende din PC.
Rent teknisk kan Cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes “sessioncookies”. De holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. “SessionCookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type Cookie som kaldes “permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En “permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På Sacokids.dk anvendes Cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Vi anvender i samarbejde med GOOGLE Cookies i forbindelse med Analytics.

Du har altid mulighed for at slette Cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes Cookies under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet Cookies
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores brug og anvendelse af Cookies er du velkommen til at kontakte os på info@sacokids.dk.

Logstatistik
Logstatistik bruges på Sacokids og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Logstatistik anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.